Materiale de acoperire si hidroizolare - Leximpex

Materiale de acoperire si hidroizolare

material de acoperire calitativ și la preț accesibil, sub formă de rulouri. Un analog pentru Bikrost, Stekloizol, Ghidrokrov și Bireplast-Eco.

un material cunoscut și îndrăgit de toți. Este cel mai bun material din categoria sa, care poate fi cumpărat pe bani puțini. Nu are analogi printre materialele de clasă economică.

cel mai accesibil material din bitum și polimeri. Analog: Steklokrom.

material pe bază de polimeri și bitum, folosit în lucrările de acoperire și hidroizolație. Analog al: Bikroelast, Steklofleks și Bireplast-Optim.

material de acoperire, din bitum modificat SBS, pe bază de sticlă. Caracteristicile acestuia sunt impresionante: elasticitate în urma solicitării axiale -15°С, anduranță termică +85°С. Analog al: Bipol, Elastobit, Aisiteks-Master și Masterkrom.

este un material alcătuit din bitum și polimeri. Este folosit atât pentru acoperișuri, cât și ca material hidroizolant. Analog pentru: Unifleks, Filikrov, Stekloelast și Aisiteks-Standard.

se folosește pentru pregătirea suprafețelor izolate, înainte de montarea materialelor pentru acoperiș sau a celor hidroizolante.

pentru construcția și renovarea acoperișurilor din mastic, dar și pentru hidroizolația altor construcții

Mastic din bitum și polimeri, care oferă o siguranță crescută