Ce este LEGO BLOCul? - Leximpex

Ce este LEGO BLOCul?

Principalele elemente ale LEGO BLOCului sunt asamblabile şi sunt de trei tipuri principale: peretele interior - o suprafaţă care devine suprafaţa de finisare a peretelui interior al clădirii, peretele exterior - o suprafaţă care devine suprafaţa de finisare a peretelui exterior al clădirii, şi elemente de legătură, aşa-numitele "lacăte".


Grosimea interioară a elementelor LEGO BLOCului este una standard de 55 mm. Această grăsime asigură proprietăţi înalte de izolare termică şi fonică în interiorul clădirii.

Grosimea exterioară a elementelor LEGO BLOCului variază între 55 şi 155 mm. Această cifră variază în funcţie de condiţiile climatice în care clădirea este construită: cu cât mai mică este temperatura ambiantă în timpul iernii, cu atât mai groşi sunt pereţii.

Cavitatea interioară a LEGO BLOCului este creată prin unirea muchiilor care sunt fixate la o distanţă de 200 mm una de la alta. Elementele de conectare au "lacăte" speciale pentru fixarea armaturii.

Construirea pereţilor de monolit în cofrajul LEGO BLOCurilor are loc în acelaşi ciclu tehnologic, precum şi în cazul utilizării tipurilor tradiţionale ale cofrajului de construcţie: cavităţile interioare sunt armate şi umplute cu beton.

Culorile disponibile ale LEGO BLOCurilor - alb, gri.