Ce sunt LEGO CONSTRUCTIILE? - Leximpex

Ce sunt LEGO CONSTRUCTIILE?

LEGO CONSTRUCŢII este o tehnologie unică nouă de construcţii monolitice. Tehnologia se bazează pe utilizarea elementelor LEGO BLOC din care se asamblează un cofraj nedemontabil în care se construieşte un perete monolit.
După construirea peretelui, cofrajul nu se demontează,  iar elementele sale creează o acoperire termo şi fonoizolare a peretelui.

Se bazează pe utilizarea cofrajului nedemontabil din elementele LEGO BLOCale tehnologiei construcţiei de monolit LEGO CONSTRUCŢII – o tehnologie nouă de conservare a căldurii folosită în construcţii. După caracteristicile sale de protecţie termică, izolare fonică, confort, simplitate, viteză şi costul  construcţiei, rezistenţă şi durabilite. tehnologia LEGO CONSTRUCŢII se referă la tehnologiile înalte în domeniul construcţiilor.

Bazat pe aplicarea LEGO BLOCURilor tehnologia construcţiei clădirilor LEGO CONSTRUCŢII permite construirea locuinţelor econome şi la preţuri accesibile în mod rapid, ţinând cont de toate cerinţele de exploatare inerente construirii locuinţelor moderne.

LEGO CONSTRUCŢII este un program de construcţie minunat elaborat în condiţiile de creştere a cerinţelor econome şi de mediu faţă de construirea locuinţelor.