Despre noi - Leximpex

 

 

Compania "Leximpex" SRL activează pe piaţa materialelor şi tehnologiilor de construcţii şi oferă o gamă largă de materiale şi tehnologii de construcţii moderne şi de înaltă calitate de la producători.

Vezi categorii marfuri

Compania "Leximpex" SRL activează pe piaţa materialelor şi tehnologiilor de construcţii şi oferă o gamă largă de materiale şi tehnologii de construcţii moderne şi de înaltă calitate de la producători.

Compania canadiană Building Products of Canada Corp. (Canada) a fost fondată în anul 1905 şi produce materiale de construcţii de clasa premium deja câteva decenii. Brandul BP prezintă lucrările de artă aproape legendare vârsta cărora este mai mare de 100 de ani. Ţigla pentru acoperişuri, tavane, panourile structurale şi panourile acustice produse de BP sunt în continuu produse anual alese pentru construirea a sute de mii de case noi şi proiecte de renovare a clădirilor vechi.

CertainTeed (SUA) - o filială a Saint-Gobain Corporation - unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din lume, cu sediul la Paris, care începe istoria sa de la Evul Mediu.

Ţigla tradiţională, naturală şi 100% ecologică din lemn de cedru canadian alb, precum şi lambriul şi plăcile pentru finisarea saunelor sunt produsele NBP (Canada).

Plăcile OSB produse de LP Canada Ltd. Plăcile OSB sunt fabricate de mai bine de 30 de ani şi astăzi compania LP este lider pe piaţă. LP este cel mai mare şi experimentat producător cu un volum de producţie de 15 milioane m3 de placi anual. Zeci de ani de utilizare a plăcilor OSB LP au demonstrat fiabilitatea lor incontestabilă. Calitatea perfectă şi preţul mic al OSB sunt  caracteristicile distinctive ale produselor companiei LP. Produsele sunt certificate de APA şi au o garanţie de la producător de 20 de ani.

Materiale pentru finisarea faţadei şi cornişei acoperişului, precum şi sistemul de drenare a apelor din aluminiu produse de Kaycan Ltd. (Canada) sunt excelente.

Tehnologia germană de construcţii din monolit LEGO CONSTRUCŢII are calităţi unice, care permite construirea rapidă o clădirii monolitice cu termo-, fono- şi hidroizolare a pereţilor. Aceasta este o tehnologie nouă de economisire a energiei. Conform caracteristicilor sale de păstrare a căldurii, izolare fonica, confort, simplitate, viteză, costul construcţiei, rezistenţei şi durabilităţii tehnologiei LEGO CONSTRUCŢII se referă la tehnologii înalte în domeniul construcţiilor.

Citeste articole utile toate articole