Tigla din bitum RoofShield. Baze. - Leximpex

Tigla din bitum RoofShield. Baze.

Șindrila bituminoasă RoofShield este produsă de SA de tip închis „Compania de producție diversificată „KRZ”. Fabrica de carton și ruberoid din Reazan a fost fondată în 1962, iar în prezent producția companiei este furnizată în multe regiuni ale Rusiei, dar și în țările CSI și țările baltice. Produsele sunt certificate în conformitate cu standardele de calitate GOST R ISO 9001-2001 și corespund în totalitate standardului european EN544 din domeniul dat. Șindrilele elastice RoofShield sunt pentru acoperișurile înclinate ale clădirilor de orice fel – civile, industriale, private.

Calitatea înaltă a șindrilelor este condiționată de tehnologia de producere – astfel, produsele sunt fabricate pe o linie americană super-modernă, cu o istorie de secole – „Reichel&Drews”. Noua linie de producere a fost proiectată ținându-se cont de cerințele clientului din Rusia, iar punerea în funcțiune a echipamentului s-a făcut sub controlul strict al specialiștilor americani.

Calitatea constant înaltă a articolelor este atinsă datorită procesului de producere automatizat și controlului strict al calității la fiecare etapă de producere. Este folosită materie primă exclusiv de calitate înaltă. Echipamentul de ultimă generație garantează precizia geometrică înaltă a articolelor produse.

Șindrilele bituminoase RoofShield sunt rezistente la coroziune, nu putrezesc și nu se decolorează sub acțiunea razelor solare. Nu absorb deloc apa, sunt rezistente la vânt și se deosebesc printr-o absorbție înaltă a sunetelor. Materialul este folosit în toate zonele climatice ale Rusiei. Șindrilele nu sunt pretențioase în procesul de deservire, iar datorită faptului că au o greutate mică, nu este nevoie de construcții portante întărite. Montajul șindrilelor bituminoase RoofShield nu este dificil și nu necesită participarea unor specialiști în domeniu. Gama de culori include peste 40 de nuanțe diferite.

Șindrilele elastice Roofshield sunt prezentate în patru colecții: Standard, Modern, Gothic, American, și în patru serii de modele: Elite, Premium, Classic și Family.

În calitate de bază servește pânza din fibră de sticlă, acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum de înaltă calitate. Pe partea frontală a foii este aplicată granulație de bazalt, care protejează șindrilele de efectele mecanice și climatice negative. Partea inferioară este acoperită cu un strat de adeziv și o folie detașabilă.

Montajul unor astfel de șindrile este destul de simplu și nu necesită instrumente speciale sau competențe în acest domeniu. Montarea corectă a acestora garantează un termen îndelungat de exploatare, care numără mai multe decenii.

Avantajele acoperișului bituminos RoofShield:

Impermeabilitate absolută la apă

Izolare fonică înaltă

Greutate mică a șindrilelor

Deșeuri minime la montarea acoperișului

Rezistență la căderile de temperatură și alte influențe climatice

Nu necesită îngrijire în procesul de exploatare

Aspect exterior atractiv

Preț accesibil

Pe lângă caracteristicile fizice și de exploatare, șindrilele RoofShield se deosebesc prin proprietăți estetice. Cele patru colecții de șindrile cu o mulțime de nuanțe ne permit să transpunem în viață cele mai îndrăznețe idei, folosind șindrilele RoofShield atât în cazul unei căsuțe de vacanță, cât și în cazul unei case de lux.

În general, acesta este un material rezistent, de încredere și cu un aspect atractiv. Iar aceste calități sunt confirmate de certificatele de calitate și siguranță, și de termenul de garanție oferit de producător.


Șindrilele elastice RoofShield îmbină cele mai bune tehnologii, materiale și cunoștințe. Acestea au fost create de profesioniști din întreaga lume, pentru a asigura casei Dvs. un acoperiș rezistent și atrăgător, dar și a oferi confort și siguranță familiei Dvs.