Vata minerala KNAUF - Leximpex

Vata minerala KNAUF

Vată minerală Izolație KNAUF

Izolatia termica Knauf Insulation - e materiale sigure produse de tehnologie inovatoare, ECOSE ®: acestea sunt realizate din ingrediente naturale, care nu conțin rășini fenol - formaldehidă și acrilice au căldură excelentă și sunet proprietăți de izolare , sunt non- combustibile și rezistent la insecte și rozătoare.

  • fără rășini fenol - formaldehidă și acrilic
  • neinflamabil
  • rezistente la rozătoare
  • nu miroase
  • nu mai puțin de 50 de ani garantie


Notă : Toate proprietatile prezentate aici se aplică pentru fiecare linie de produse pentru produsele private " TeploKNAUF. "

Mulți maeștri selectate din vata minerala companie izolare Knauf Insulation , deoarece acestea sunt incredibil de confortabil de utilizat și de încredere. Instalatii de incalzire sunt plăcute la atingere, nu se injecta, nu au miros chimic și mai puțin praf. Costurile de exploatare material eficient - nu mai puțin de 50 de ani.

Izolatia termica Knauf Insulation este recomandat pentru utilizare în instituțiile rezidențiale, preșcolari, școlari și de îngrijire a sănătății.

Constructori profesionale și designeri de o gamă largă de izolatie vata minerala Knauf Insulation, produse sub formă de rulouri și plăci cu diferite caracteristici fizice și destinate pentru diverse aplicații.