Ferestrele Fakro. Elemente de baza. - Leximpex

Ferestrele Fakro. Elemente de baza.

Compania FAKRO Group ocupă al doilea loc în producţia mondială a ferestrelor de mansardă. Reprezentanţele şi dealerii companiei operează în 35 de ţări.
FAKRO Group şi produsele FAKRO au primit numeroase premii, atât în ​​Polonia cât şi în străinătate. Cel mai important premiu este "Acum Polonia" obţinut în anul 1996 şi insigna de aur "Acum Polonia" în anul 2000. Premiul "Cel mai bun exportator din Polonia" primit în anul 2002 reflectă recunoaşterea contribuţiei  FAKRO în dezvoltarea culturii construcţiei mansardelor în lume şi promovarea economiei şi imaginii Poloniei la nivel mondial. În Marea Britanie produsul FAKRO a fost numit "Produsul Anului". Recunoaşterea în ţările fostei Uniuni Sovietice este confirmată de premiul ucrainean "Marca comercială a anului 2004".
Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse ecologice, fabricate din lemn de pin de calitate înaltă folosind cele mai noi tehnologii pentru a asigura durabilitatea, siguranţa, funcţionalitatea şi parametrii înalţi de izolare termică.
Fereastra de mansardă suportă aceeaşi încărcătură mare, ca şi întregul acoperiş, de aceea când sunt fabricate o atenţie specială se acordată controlului calităţii produselor. În laboratoarele FAKRO se efectuează peste 70 de teste diferite ale materiei prime, componente, produse semifabricate şi produse finite. Laboratorul este dotat cu cameră de vânt şi ploaie, precum şi cu o cameră de temperaturi joase, ceea ce face posibilă efectuarea testelor în condiţii climatice diferite şi permite perfecţionarea constantă a produselor. Unităţile speciale sunt testate în ceea ce priveşte rezistenţa geamurilor termopan şi a accesoriilor, care trebuie să reziste la cel puţin 20.000 de cicluri de deschidere şi închidere a ferestrelor.
Testele efectuate în mod regulat la fabrică şi în laboratoare independente, arată că ferestrele de mansardă FAKRO se potrivesc pentru utilizare în toate regiunile din CSI. Calitatea înaltă a produselor este confirmată de către institutul european de certificate ITF (or. Rosenheim, Germania), institutul CEKAL din Paris, precum şi de Certificatul de conformitate al Comitetului de Stat al Federaţiei Ruse pentru Construcţii şi Complexul Comunal şi de Locuinţe.

Caracteristici şi avantaje:

Pentru fabricarea ferestrelor de mansardă FAKRO se folosesc doar materiale prime ecologice - lemn de pin de cea mai înaltă calitate (clasa 1A). Ferestrele FAKRO nu au noduri pe părţile vizibile. Toate componentele din lemn sunt impregnate cu antiseptic într-o cameră vidă şi sunt acoperite cu un strat dublu de lac acrilic ecologic.

 

 

În ferestrele FAKRO sunt instalate geamuri termopan care economisesc energie şi sunt umplute cu argon. Geamul cu durabilitate înaltă este rezistent la agenţii atmosferici, dispozitivele care nu permit  îndepărtarea geamului şi soluţiile originale inginereşti contribuie la siguranţa de montare şi exploatare. FAKRO oferă garanţie pe viaţă pentru ferestre contra spargerii de grindină şi ramuri.

 

 

 

În scopul prevenirii condensării, toate modelele ferestrelor de mansardă FAKRO (cu excepţia FAKRO FTS) sunt dotate cu o clapetă de ventilaţie exclusiv. Anul întreg acesta poate asigura un flux de aer proaspăt continuu şi regulat, fereastra fiind închisă elimina excesul de umiditate în încăpere, asigură  o ventilaţie corectă în mansardă. Situat în rama ferestrei clapeta de ventilaţie nu reduce suprafaţa geamului util.

 

 

Mânerul, zăvoarele speciale şi construcţia balamalelor permit fixarea ferestrei in 6 poziţii, inclusiv în mai multe poziţii care sunt destinate pentru ventilarea şi fixarea ferestrei când este rotită cu 180 °, ceea ce este deosebit de convenabil pentru ştergerea geamului exterior. Mânerul este situat în partea de jos a batantului ferestrei, ceea ce asigură uşurinţa şi simplitatea utilizării ferestrei.

 

 

 

Din gama largă de modele FAKRO puteţi alege o fereastră care se potriveşte cel mai bine pentru mansarda Dvs. ţinând cont de funcţiile necesare, intervalul dintre căpriori, tipul acoperişului, designul interior, posibilităţile personale şi financiare.