Domenii de aplicare - Leximpex

Domenii de aplicare

Sortimentul de LEGO BLOCuri Vă permite să alegeţi  elementele necesare nu doar pentru formarea  secţiunilor drepte ale pereţilor exteriori şi portanţi, ai bovindourilor, pereţilor interiori despărţitori, dar, de asemenea, să alegeţi module cu grosimea necesară termoizolării exterioare în conformitate cu zona climatică.

- Construcţii cu puţine etaje

Tehnologia LEGO CONSTRUCŢII este utilizată pe scară largă în Europa şi Canada pentru construcţii cu puţine etaje şi case individuale. Cofrajul din LEGO BLOCuri este mult mai ieftin decât materialele "tradiţionale" de construcţii. Proprietăţile sale unice de exploatare, curăţenia mediului înconjurător, uşurinţa şi varietatea de finisare, aspectul exterior elegant a făcut cofrajul nedemontabil un concurent serios al cărămizii şi betonului obişnuit.

 

 

 

 

- Construcţii cu multe etaje

Cofrajul din LEGO BLOCuri după proprietăţile sale de rezistenţă nu cedează materialelor utilizate în prezent în construcţia locuinţelor. Acest lucru permite utilizarea acestora în construcţia blocurilor cu apartamente standard. Pentru construcţia locuinţelor urbane cofrajul nedemontabil este un material confortabil, care permite accelerarea procesului de construcţie şi economiseşte bani. Acest lucru înseamnă că, costul unui metru pătrat de locuinţă se reduce şi se reduc termenii de dare în exploatare a locuinţelor. Înălţimea maximă a clădirilor este de 50 de metri (16 etaje).

 

 

 

 

 

 

 

- Clădiri industriale şi administrative

Cofrajul din LEGO BLOCuri depăşeşte semnificativ materialele de construcţii obişnuite în raportul  "preţ / calitate." Prin urmare, este utilizat pe scară largă în Europa de Vest pentru construirea clădirilor industriale şi administrative, a depozitelor, halelor şi garajelor. Rezultatul rapid, uşurinţa de exploatare, finisare şi reparaţie plus preţul redus sunt principalele argumente în favoarea aplicării cofrajului nedemontabil în clădirile industriale şi administrative.

- Depozite de legume, terminale de depozitare, instalaţii sportive

Proprietăţile de termoizolare ale LEGO BLOCurilor, precum şi fabricarea ecologică a elementelor de producţie din polistiren expandat permit utilizarea tehnologiei LEGO CONSTRUCŢII în cazul construirii depozitelor de legume, elevatoarelor şi subsolurilor, sălilor sportive şi bazinelor de înot. Aceasta este opţiunea cea mai fiabilă pentru protecţia şi depozitarea pe termen lung a produselor perisabile, vulnerabile la cele mai nesemnificative schimbări climatice, atât în ​​interior, cât şi exterior.