Casa timp de o luna si jumatate - Leximpex

Casa timp de o luna si jumatate

20.06.2011
V-aţi săturat de apartament la oraş, patru pereţi în care sunt nevoiţi să petreceţi o bună parte de timp? Nu depinde de Dvs. când va fi livrată şi stopată încălzirea, va fi sau nu apă caldă sau rece în robinete? Blocul Dvs. locativ nu are parcare. Visaţi la casa proprie – confort şi căldură? Vreţi ca procesul de construcţie să nu fie întins pe luni de zile şi ani fără costuri financiare semnificative?
Tehnologiile moderne permit construirea clădirii într-un termen mai scurt decât termenul tradiţional. Acest lucru este realizat prin utilizarea cofrajelor nedemontabile în cazul construcţiilor de beton. Elemente cofrajului nedemontabil (se mai numesc şi lego blocuri) se fabrică din polistiren expandat şi se fixează unul după altul similar constructorului pentru un copii LEGO. Între ele se toarnă beton. Câteva săptămâni mai târziu pe şantierul Dvs. va apărea o casă individuală cu finisare finală.

Procesul de construire a casei cu folosirea cofrajelor nedemontabile oferă posibilitatea construirii caselor individuale cu diferite configuraţii şi forme. În acest scop se folosesc fragmente necesare din blocuri din polistiren expandat. Variind situarea fragmentelor blocurilor din cofraje nedemontabile, se obţin diferite forme arhitecturale ale casei individuale şi elemente semi-circulare.

Dar asta nu e tot. Utilizând cofraje nedemontabile, reduceţi semnificativ costurile de construcţie. Costul unui metru pătrat este de 1,5 ori mai mic decât din cărămizi termoizolante. Pereţii sunt mult mai uşori, ceea ce reduce costurile pentru construirea fundamentului.

Grosimea mică a pereţilor din cofraje nedemontabile permite obţinerea unui spaţiu locativ suplimentar. Lucrările pe construire a zidurilor nu sunt la fel de intense ca în cazul altor metode de construcţie a zidurilor.

Pe lângă aceasta, construcţiile din monolit cu utilizarea cofrajului nedemontabil din polistiren expandat permit obţinerea unei performanţe de izolare termică înaltă a clădirii, ceea ce asigură o economie bună pe încălzire şi aer condiţionat.

Casa cu astfel de pereţi are, de asemenea, proprietăţi bune de izolare fonică.

În termeni de securitate construcţia în carcasă a pereţilor monolitici cu cofraje nedemontabile conferă clădirii stabilitate seismică înaltă. Limita rezistenţei anti-incendiare a pereţilor este de 2,5 ore.

Astfel, folosind tehnologia construcţiei monolitice cu cofraje nedemontabile din polistiren expandat, Veţi obţine rapid şi ieftin o casă confortabilă şi sigură. Garanţia pentru aceste case este de 150 de ani. Deci, nu doar Dvs., ci strănepoţii Dvs. vor fi fericiţi să trăiască într-o vilă confortabilă.