Ventilatia la coama RidgeMaster Plus - Leximpex

Ventilatia la coama RidgeMaster Plus

Sistemul de ventilaţie pentru acoperişurile cu pantă RidgeMaster Plus.

Aeratorul tip coamă Ridge Master ® este folosit pentru toate tipurile de ventilaţie a acoperişului. Este cel mai bun sistem de ventilaţie de pe piaţă! Durabilitate unică, garanţie -  40 de ani. Doar folosirea acestui sistem de ventilaţie Ridge Master ® asigură o ventilaţie fiabilă şi o protecţie excelentă contra  penetrării insectelor. Doar ventilaţia Ridge Master ® are o formă de profil patentată, proiectată la computer care exclude posibilitatea apariţiei oricărei deteriorări. Utilizarea Ridge Master ® elimină formarea condensului şi vaporilor, optimizează microclimatul sporind confortul în locuinţă.

Este folosit pentru toate tipurile de acoperişuri cu: şindrilă, ţiglă metalică, ţiglă, ruberoid,  ardezie, pergament, fier de acoperiş. Este invizibil pe acoperiş spre deosebire de alte sisteme de ventilaţie. Funcţionează în orice condiţii meteorologice, indiferent de direcţia şi viteza vântului şi a ploii. Preţul este relativ accesibil pentru calitate înaltă şi uşurinţă de instalare în orice anotimp al anului. Îndeplineşte sau depăşeşte toate normele de construcţie.

Detalii despre aeratorul tip coamă Ridge Master:
  1. Barieră protectoare contra precipitaţiilor şi  insectelor
  2. Coaste structurale
  3. Perete despărţitor
  4. Margini interconectante

Parametrii tehnici:

  1. Dimensiuni 1.22 x 0.28 m
  2. Material: rezistent la mediu agresiv şi deteriorări mecanice de material plastic
  3. Suprafaţa spaţiului ventilat de sub acoperiş  - aproximativ 20 m2

Avantajele ventilaţiei Master Ridge ®

Marcajele convenabile uşurează montarea. Rezistenţă înaltă şi montare uşoară. Duritate şi elasticitate: menţine greutatea unei persoane, repetă orice formă de acoperiş.

Lungimea benzilor de 1,22 m reduce pierderile la minim. Benzile se unesc rapid şi uşor între ele.

Forma proiectată la computer funcţionează perfect în orice condiţii (ploi abundente cu vânt cu viteză de până la 140 km / h, zăpadă 200 mm / h).

Filtrul special va împiedica pătrunderea în locuinţă a insectelor.

 

Pentru a asigura o ventilaţie corectă a acoperişului trebuie respectat raportul de 1 m, profilul Ridge Master asigură ventilaţia a aproximativ 16 m2 ai casei.
Asiguraţi în mod obligator fluxul de aer din partea cornişelor! Se recomandă utilizarea scafei perforate.