Care sunt avantajele lambriului din cedru canadian? - Leximpex

Care sunt avantajele lambriului din cedru canadian?

Care sunt avantajele lambriului din cedru canadian?


Dacă interioarele locuinţelor sunt finisate cu lambriu din cedru canadian, atunci mulţi - mulţi ani toţi locuitorii din această locuinţă se vor bucura de o vitalitate sporită, dispoziţie bună, vigoare şi optimism. Şi nu este vorba de o energie specială inerentă acestui copac, deşi aceasta are o importanţă mare. Cel mai înrăit materialist, care nu crede în influenţa unor energii subtile, nu va nega influenţa pozitivă a cedrului canadian asupra organismului uman. Este un copac - depozit de ulei volatil de valoare.


Orice profesionist va afirma fără ezitare că cel mai bun material pentru interiorul saunei este cedrul canadian.


Dacă vom finisa cu lambriu din cedru canadian sauna sau sala de aburi, lemnul fiind încălzit va elimina activ fitoncidă vindecătoare. În încăperile finisate cu acest material minunat la o temperatură constantă a aerului atmosfera benefică pentru sănătate va persista timp de decenii. Uleiul esenţial de cedru are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, cardiovascular şi respirator; acesta sporeşte capacitatea de lucru şi imunitatea.
Sauna sau Camera cu aburi din cedru canadian se încălzeşte aproximativ de 4 ori mai repede decât finisajul din material "econom". În acelaşi timp rafturile din cedrul canadian rămân reci la atingere din cauza proprietăţilor termice reflectorizante ale cedrului.


Dacă aţi decis să utilizaţi pentru finisarea saunei lemn de elită, nu o "umiliţi" prin prezenţa speciilor obişnuite, construiţi sauna Dvs. în conformitate deplină cu tradiţiile acestui popor, căci finlandezii respectă sauna şi se mândresc cu ea. Doar în cazul în care veţi savura pe deplin aroma aerului uscat al saunei şi Vă veţi îmbunătăţi sănătatea cu vaporii de vindecare ai lemnului longeviv.


Dacă utilizaţi pentru finisarea casei lambriu din cedru canadian, atunci veţi putea afirma cu încredere că casa Dvs. nu este doar fortăreaţa, dar şi medicul Dvs. personal.